17 Ocak 2018 Çarşamba

İnce Çizgilerden Kurtulmak İçin Gerdiren Luminesce

Luminesce
 Kadınların En Büyük Korkusu, Yaş Ilerlemesi Ile Birlikte Ciltte Meydana Gelen Kırışıklıklar Ve Sarkmalardır. Andes’in Vahşi Ormanlarında Bulunan Egzotik Bitkilerle Üretilen Yaşlılık Karşıtı Maske Ile, Korkulara Gerek Kalmıyor. Bitkilerin, Canlandırıcı Antioksidan Özelliği, Güçlü Kök Hücre Teknolojisini Bir Araya Getirilerek; Maske Çıkarıldıktan Sonra Bile Cilde Gereken Nemi Sağlıyor. Vitamin Açısından Zengin Olan Mucize Krem Ile Maskesinin Spa Etkisi Sayesinde; Cildinizdeki Ferahlığı Hissedeceksiniz.
İnce Çizgilerden Kurtulmak İçin Gerdiren Maske

Luminesce Gerdirme Maskesi, Tara Ve Hindiba Kökünü Birleştirerek, Arındırma Sağlayarak Ölü Cildi Temizler Ve Cildin Katmanlarına Nemi Hapseder. Böylece Cilt Maske Sayesinde Cilt, Virüs Ve Bakterilerle Savaşabilir, Su Ve Elektrolit Dengesini Sağlanır; Sonuç Olarak Ciltteki Ince Çizgilerin Görünümü Azalır. Maske Cilde Sürülüp, Soyulduktan Sonra Da Üç Boyutlu Bir Koruma Sağlayarak; Cildin Sürekli Nemli Kalmasını Ve Böylece Genç Ve Kusursuz Bir Cilde Sahip Olmanıza Yardımcı Olur.
Serum Luminesce Ve Kullanımı

Luminesce Temizleyicisi Ile Cilt Yıkanarak, Temizlenir. Luminesce Lifting Maske, Boyun Ve Yüze Ince Bir Tabaka Halinde Sürülür. 15-20 Dakika Bekledikten Sonra Maske Soyulur Ve Yüz Ile Boyun Yıkanılarak; Havluyla Kurulanır.

http://www.e-luminesce.com